Presa sportiva, curva care se da fata mare

Ati remarcat vuietul din ultima perioada? Curentul acesta anti-becalian din presa? Cu cateva zile in urma, jurnalistul Alin Buzarin incerca sa ne demonstreze ca noi toti, tara, romanii suntem tampitii care ii dam nas lui Becali, cei care am pus umarul la fanteziile lui.

Pai bine domne’, e frumos sa mananci cacat cu patos ani si ani de zile? Sa pupi dorsale cu orice ocazie? Sa-l suni in orice emisiune? Sa-i difuzezi dansurile tribale pe capote de Meibeac? Sa-l lasi sa fantezeze in libera voie pe ecranele televiziunilor si apoi sa arunci vina pe telespectatorii tai?

Ia sa vedem ce spune vertebralul nostru jurnalist:

Televiziunile de sport sînt puse la zid, mai ales de către presa scrisă generalistă. […] Nici televiziunile nu sînt mai prejos. GSPTV poate fi acuzat de prea mult Gigi atunci cînd pe celelalte canale va fi prea mult Mozart sau prea mult Shakespeare.

Aline, bag seama ca nu cauti decat o scuza mioritica ce nu valoreaza mai mult de 2 RON, si aia rupti pe la colturi. Vorbesti de mizerii si te astepti sa le rezolve altii pe a le lor pentru a ti le verifica si tu pe ale tale? Ineptii! Va doare la basca de ce face Becali atata timp cat va face audienta.

Acum, ca vreti sa prindeti valul populatiei, publicati caricaturi ce-l iau la misto. Peste 2 ore il chemati la talk-show, ca oricum asa fac toti.

Ghicitoare: Era odata un cioban. Si ciobanul nostru avea vise de marire si… o curva.

Ia zi maestre, ghicesti cine e curva?

Nu te chinui. Iti zic eu. Presa. Nu doar cea sportiva. Toata. De la A la Z. Si presa e formata din? Jurnalisti.

Hai sictir ma! Spalati-va de maro la gura ca va bate Dumnezeu de cata ipocrizie emanati!

0 comments on “Presa sportiva, curva care se da fata mareAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>