Demostratie de imbecilitate de la editorii Realitatea.net

Zi de zi editorii (redactorii/jurnalistii) Realitatea.net comit gafe, dar de mult nu am mai vazut un articol de care sa isi bata joc in asemenea hal precum au facut cu aceasta stire:

La tribunal a venit Monica Columbeanu, însoţiţă de avocaţi şi avocatul lui Irinel. Monica nu a făcut niciun fel de declaraţii la plecarea. (cui?)

Avocatul lui Irinel a cerut amânarea cererii, iar noul termen a fost fixat în 19 mai. Irinel a depus şi o plângere penală împotriva executorului judecătoresc pe care îl acuza ca nu a respectat legea, acuzândul că a făcut parte dintr-un scenariu bine pus la punct de Monica pentru a-i lua fiica de la Izvorani.

Asta este site-ul de stiri Realitatea.net. Cotele prostiei au atins maxime istorice. Editorii sunt probabil un pachet de corespondenti de la un seral din Ciorogarla, asta in cazul in care n-o platesc la cuvant pe Baba Safta de la Cucuietii din Deal. Eu as zice ca se cer niste concedieri pe acolo.

Hai sictir “jurnalistilor”.

2 comments on “Demostratie de imbecilitate de la editorii Realitatea.netAdd yours →

  1. Împârtăşesc cu a naibulu’ de importantă eleganţă opiniunile – hai sictir!
    De la “poetul florilor de mucigai” *încoacea*, pixuitorii mai mult ori mai puţin profesionişti obişnuiesc să folosească bâta – pe care scrie mare şi lăbărţat *pamflet* – şi reuşesc întocmai şi la timp să dea cu bâta-n baltă aproape-ntotdeauna de se *stropesc pe dânşii* mai a sictir decât dacă ar fi salutaţi dimineaţa, la prânz şi seara cu HAI SICTIR! în timp ce bâta li se-nfinge în orificiul părţii dorsale cu care scriu domniile lor copiate. Voi sunteţi mai… iunie, iulie, *şubtili, nu mai folosiţi bâta: hai sictir! Da, HAI SICTIR! este titlu de pamflet. Că e scris, desenat, filmat ori croşetat – în una sau o multitudine de pătrăţele – e chiar pamflet dacă nu sunt prăşite nominal anume persoane, printre rânduri şi dacă nu e chiar : hai sictir! “băi animalule” – adicătelea înjurătură. Aici, hai sictir! este o urare de sănătate, alean , de condoleanţe, dar şi de bucurie, deci barem un articol de fond tb. să fie pamflet; tb. să aibă din când în gând o caricatură, o epigramă, un desen hazliu, doar aşa poate ieşi o ciorbă bună. Altfel… hai sictir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>