Artistii slabi copiaza. Marii artisti fura.

Sau cel putin asa ar trebui sa fie daca i-am da crezare marelui Pablo Picasso. In conditiile astea, web-ul romanesc este plin de mari artisti. Printre ei, se numara si un oarecare Marian Pop, ilustru programator si blogger.

Ce-i cu tipul asta si ce mi-a venit sa vorbesc despre el? Simplu! Umbla vorba ca ar fi ciorditor, si nu unul cu bun simt, de genul celor care isi cauta inspiratia in locuri unde nu ar ajunge nimeni altcineva. El a sarit direct la pestele mare. I-a placut tema blogului lui Zoso, si daca i-a placut, a luat-o.

Nu conteaza faptul ca nu e o tema gratuita, ba din contra, este creata de bucurestenii de la WP-Design.org special pentru celebrul blogger.

Presupunand ca maestrul programator ar fi un sarac rupt in c*r, tot ar sti unde sa gaseasca o tema gratuita de WordPress, iar judecand dupa cele spuse de el in pagina “Despre”, are si un amic “designer”.

Mai mult, se pare ca are si un mic studio web, genul ala vomitat prin ’98 din care 2 kinderi incearca sa atraga 2 centi pe zi din AdSense (AdSense frate pe site-ul de portofoliu!), daca la clienti n-au sanse.

Mareane, daca umbla vorba inseamna ca asa esti, ma. Esti un mic ciorditor. Hai sictir!

4 comments on “Artistii slabi copiaza. Marii artisti fura.Add yours →

  1. Ma bag si eu in seama … 😀

    Eu zic ca daca toata povestea asta a fost gandita pentru trafic, atunci trebuia sa o faca intr-un mod mult mai inteligent si sa-i atraga de partea lui pe cei care nu-l sufera pe zoso. Asa facea el rost de sute de vizitatori unici si fideli :)

    Dar in cazul de fata se va uita foarte repede si se va referi la acest caz doar ca un precedent la eventuale noi ciordeli similare.

    Strategia lui Marian a fost una foarte proasta!!! Proasta rau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>