Urasc traficul infect din Piata Romana

Pe bune. Il urasc din tot sufletul. Sunt satul de aglomeratia de acolo pana peste cap. Sambata la ora 12:00 noaptea, Magheru era la fel de aglomerat ca la ora de varf a unei zile din saptamana.

Mai nasol este ca dupa ce ca traficul este infect, chiar si in conditiile in care se circula regulamentar, se mai gasesc 2-3 vite care sa blocheze zonele de acces.

Stiti straduta aia care vine din Piata Lahovari spre Magheru? 2 benzi inguste, ca pe stanga sunt mereu parcate masini pana in intersectie. Trecand peste faptul ca desi este o zona in care din bun simt ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa parchezi, si ca poate si primaria ar trebui sa mai ridice niste masini, ma apuca toti dracii cand ma gandesc la harfele astora de la Consulatul Marii Britanii, care au blocat accesul prin Jules Michelet de cand cu atentatele de la WTC. A trecut multa vreme fratilor. Mai lasati-o moarta cu panica asta. Ar ajuta la fluidizarea traficului in zona, iar lumea nu ar mai fi obligata ca din bulevard sa ajunga tocmai la Howard Johnson pentru a se putea intoarce in Lahovari.

Si daca masinile parcate nu sunt suficiente pentru a aglomera, se gaseste intotdeauna un nesimtit de taximetrist, poate si doi, sa parcheze in intersectie pe partea cu Mc-ul. Acolo unde trebuie sa intoarca autobuzul, care autobuz va bloca ambele benzi incercand sa ocoleasca un cretin cu Logan galben.

Exact asa s-a intamplat aseara, cand culmea, o ambulanta incerca din rasputeri sa ajunga din Lahovari in Magheru. Dupa ce si autobuzul parca s-a subtiat sa-i faca loc, ghiceste cine bloca intersectia, in ciuda sirenei stridente a ambulantei? Vaca bruneta si vaca blonda, ambele in scaunele unui Volkswagen. Nu le interesa ca ambulanta isi face loc, ele reusisera sa intoarca si sa se puna primele la semafor, mandrie mare.

Evident ca nu a contat faptul ca le-am facut semn sa dea un metru mai in spate, ar fi fost suficient. Pana nu s-a facut verde n-au miscat. Ba mai mult, vaca blonda din dreapta imi zambea ca proasta prin gen, cu o expresie de genul: “Asa, si ce p*** mea daca vine ambulanta, mai lasa-ne”.

Ei bine, blonda draga, am un mesaj pentru tine: Data viitoare daca ne intalnim, fugi cat te tin calutii de la Eos-ul ala. Si fugi cu geamul inchis. Altfel, ma vad nevoit sa devin dentistul tau personal. Iti fac cunostinta cu protectiile de titaniu de la manusile mele. ‘tii ma-tii de vaca.

Ah, si pentru boul ala de taximetrist. Dea Domnu’ sa nu prinzi curse trei luni de-acuma. Ca din cauza vitelor ca tine nu ajung ambulantele la urgente la timp, sau le mor oamenii in masina.

Hai sictir ca mi-e scarba de voi. Bine-a zis ala de-a zis ca Romania-i frumoasa, pacat ca-i locuita.

0 comments on “Urasc traficul infect din Piata RomanaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>