Taxa de inmatriculare: Indecizie la furat

Inca de la inceput am fost impotriva taxei. Eu si alte sute de mii de romani! Am semnat petitii, am scris articole, dar cand mi-a venit randul am platit. Cu varf si indesat, ca asa e la noi, nu te pui cu statul ca ti-o iei peste bot!

N-a contat ca dinspre UE veneau semnale clare de dezaprobare. N-a contat ca opinia publica fierbea. N-a contact ca firmele importatoare de masini second-hand care aduc bani la bugetul de stat erau cu un picior in groapa. N-au contat reactiile din mass-media. Tot ce a contat a fost interesul personal evident al primului-ministru, aservirea oarba o unor ministri de conjunctura si un santaj ieftin al vicepresedintelui Dacia, Constantin Stroe care ameninta cu disponibilizari si incetarea investitiilor.

Timpul a trecut, mai multe petitii s-au semnat, ACR-ul si-a dat seama ca ar fi cazul sa dea si el in sfarsit ceva comunitatii pe care ani de-a randul a afirmat ca o sustine, dar cu prea putine fapte, si a inceput o campanie care se pare ca a ajutat cativa oameni.

Incepand cu 1 ianuarie 2007 au fost concepute atatea proiecte de lege si metode de calcul incat le-am pierdut sirul. Toate au picat pe rand, ba in parlamenul nostru, ba la comisiile UE. Totusi, ai nostri au scos o noua varianta de calcul ca sa-i mai frece la encefal pe europeni.

Pai bine ma, aveti de gand sa stricati imaginea Romaniei? Ani de-a randul ne-am chinuit sa cladim imaginea aceasta, de cei mai inventivi hoti, iar voi o stricati prin indecizia asta? Nici de furat nu sunteti capabili?

Se apropie alegerile, dar banuiesc ca stiti asta. Vreti voturi? Hai sictir!

0 comments on “Taxa de inmatriculare: Indecizie la furatAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>