Romanismul angajatilor BCR

Parca e un facut. Astazi si Zoso are ceva de impartit cu BCR. Normal. De ce normal? Pentru ca BCR-ul are cei mai dezinteresati angajati pe care mi-a fost dat sa-i intalnesc. Asta ca sa nu punem in calcul si nesimtirea si lipsa unei etichete corporatiste care sa te reprezinte ca angajat al BCR.

Trec peste faptul ca la RCA-ul facut la ei intr-o perioada de promotie, blonda spoita ca la Bamboo care mi l-a incheiat in 30 de minute cu un milion de greseli de scriere a “uitat” sa-mi ofere bonusul de la promotie, iar intrebata ulterior, mi-a raspuns sec: “Nu mai avem. Trebuia sa intrebati inainte.”

Suntem in plina criza in sistemul bancar. Bancile sunt disperate dupa depozitele cetatenilor. Saptamanal primesc telefon de la cate o banca pentru a mi se comunica noile dobanzi si oferte pentru depozite. Toate bancile iti vor banii. Toate mai putin una: BCR.

Intamplarea face ca acum sa-mi doresc sa fac un depozit, asa ca am decis sa consult cateva oferte. Toate bune si frumoase la Raiffeisen, RBS, BRD. Unde am intrebat am fost tratat cu interes si mi s-a raspuns prompt. Si am ajuns si la BCR.

Intru. Ma orientez catre ghisee. Ma pozitionez in zona de asteptare. Liniste si pace. Ma duc la informatii si spun: “As dori sa deschid un cont de depozit, cu cine trebuie sa vorbesc?”. Sunt redirectionat din nou catre zona de asteptare.

Trec 10 minute. Mai trec inca 10 minute. Rabdarea se dusese de mult. Acum era deja o curiozitate cat timp voi fi ignorat.

La unul dintre birouri, un domn tocmai incheiase intrevederea cu una dintre agentele bancii. Langa mine, un domn care astepta de mai multa vreme decat mine se indreapta spre biroul angajatei BCR, insa, nu apuca sa deschida gura ca primeste taios replica:

“Eu intru in pauza. Mai asteptati!”

Mi-am bagat picioarele in ea de curiozitate si am iesit. Daca voi nu ma vreti, eu de ce v-as vrea?

Hai sictir marlanilor! Asteptam falimentul.

0 comments on “Romanismul angajatilor BCRAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>