Pizza Hut Delivery si dezinteresul fata de siguranta angajatilor

E 3.01.2011. Afara ninge de rupe de mai bine de 12 ore. Arterele principala ale orasului sunt curatate destul de decent, dar strazile dintre blocuri, acelea unde trebuie sa ajunga livrarile la domiciliu ale celor de la Pizza Hut Delivery (PHD) sunt inzapezite total.

Socant este faptul ca la ora 17:30 prin nametii din fata blocului, un copilandru pe scuter PHD Auchan se chinuia sa-si duca la bun sfarsit livrarea. Trec de faptul ca scuterele astea sunt niste bombe si pe timp de ploaie, dar pe zapada? Si cu un pustan degerat la ghidon? Asa isi propune Pizza Hut sa faca business in Romania?

Stiam ca suntem o tara de sclavi, dar ma intreb ce trebuie sa se intample ca nesimtirea celor care ii trimit pe oamenii astia pe scutere la livrari pe vremea asta sa fie pedepsita? Unde sunt cei pe care-i platim cu bani grei din salarii sa ne protejeze drepturile de angajati? Protectia muncii exista in Romania?

Se sesizeaza cineva la timp sau e nevoie sa moara un copil d-asta cat timp Pizza Hut Delivery isi face de cap cum vrea, dezinteresata de soarta angajatilor?
Sau poate sunt nebun, iar PHD au organizat totul cu sange rece. Mai stii, poate i-au pus sa semneze vreun document prin care compania nu-si asuma nicio responsabilitate, iar copiii astia rupti de foame isi asuma riscuri pentru binele stapanului.

Hai sictir PHD, asa, de an nou!

0 comments on “Pizza Hut Delivery si dezinteresul fata de siguranta angajatilorAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>