Nu pot sa mai caut scuze!

Incerc sa ma trezesc din ceea ce consider cel mai mare cosmar politic pe care l-am trait, si in care am avut un cuvant de spus (a se citi: mi-am putut exercita dreptul la vot).

Am participat la alegerile uninominale cu dorinta sincera de a vota omul si nu partidul. Am avut sansa ca in colegiul meu sa candideze unul dintre putinii politicieni pe care-i mai stimez, Vasile Blaga, caruia i-am si dat votul.

Daca nu votam in sistem uninominal, as fi votat precum multi alti romani, cu PD-L. Si nu pentru dragostea pe care o am pentru acest partid, ci pentru ca PSD-ul imi provoaca in continuare o stare de greata intensa. PNL-ul nu mi-a fost drag niciodata. L-am vazut mereu ca un partid al ipocritilor, iar reclama pe care primul biker al tarii si-a facut-o pe internet pe spatele salariilor profesorilor m-a dezgustat enorm.

Votul meu ar fi mers la un partid de carton. Sunt constient de asta. Mergea la PD-L, impotriva PSD-ului. Cata speranta mi-am pus in “tepele de la Universitate”. Cum m-am lasat inselat de cateva magarii recente ale PNL-ului care l-a scos basma curata pe Nastase in Comisia Juridica. Cum m-am lasat inselat de vorbele lui Nastase care sustinea o alianta cu PNL. Cum imi doream aceasta alianta pentru a-mi pune sperantele intr-un partid ce ar fi putut face o opozitie serioasa de la valoarea de 33%-34%.

Unde pot reclama un viol psihic? Ma simt murdar! Votul meu, departe de a fi intentia mea, a adus PSD-ul, din nou, la guvernare. Am acceptat tradarea PSD-ului in trecut. Nu fata de mine, ca nu i-am crezut niciodata, ci fata de poporul roman. Am acceptat tradarea PNL-ului. Ipocrizia si foamea i-a facut sa se autoexcluda din orice calcul realist. Si m-am lasat lovit de ultima tradare posibila: PD-L prin girul dat de Basescu!

Toata ziua am incercat sa caut scuze mizeriei la care sunt fortat sa fiu un simplu martor: Miron Mitrea imi negociaza viitorii 4 ani. Un Miron Mitrea “homeless” prin decizia DNA. Basescu isi instaleaza in functia de premier pe singurul personaj politic care nu-l ataca. PSD-ul va avea jumatate din guvern.

Am cautat scuze. Criza! Nu o accept. Personal nu vad cum coruptia salveaza economia. Tradarea PNL. Bun, si atunci te duci sa lingi unde ai scuipat cu patos 4-5 ani?

Pai bine Base, ai blamat “solutia imorala” ca sa dai girul unei aliante PD-L – PSD? Ultima urma de decenta la nivel politic s-a pierdut. Ultimele sperante de moralitate se sterg prin gestul de a bate palma cu cei care au vrut sa te matraseasca de la Cotroceni acum ceva vreme.

Jur ca am cautat scuze. Atat de mult incat am constat ca nu exista. Preferam o opozitie de la adapostul caruia, impacat, puteam arunca vina in carca pungilor cu mita electorala decat situatia asta. M-au violat. A fost o “posta” politica in cel mai intunecat ungher al traseelor politice al ultimilor ani.

De la A la Z, tradat de toti politicienii. Prevad mult material pentru acest blog in urmatorii ani.

Middle finger!

V-as numi curve, dar as desconsidera o clasa sociala care, intr-un fel fie el si neortodox, munceste pentru veniturile ei.

Hai sictir!

0 comments on “Nu pot sa mai caut scuze!Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>