Noi scumpiri la CFR Calatori

CFR Calatori a decis sa majoreze preturile biletelor cu 8%. Daca ii intrebi de ce, iti vor spune: criza, TVA, costuri, etc. Cert este ca CFR tot cresc preturile de ani buni. Dar calitatea? Cand va creste si calitatea transporturilor. Cand te va feri calatoria cu un tren accelerat (nu indraznesc sa spun personal) de miros greu de urina, de nespalati si nesimtiti, de vanzatori ambulanti si cersetori, de mizeria din cabine si banchetele infecte sau stricate? Cand un tren rapid sau intercity iti va oferi nu doar un loc separat ci si un acces internet (decent) ca slava Domnului, infrastructura exista? Cand vor functiona corect sistemele de climatizare?

CFR pierde constant clienti in favoarea microbuzelor si autocarelor. Ceea ce credeam disparut sau pe cale de disparitie in urma cu cativa ani este acum mai profitabil ca niciodata: autogarile, in timp ce trenurile… raman de caruta.

Hai sictir baieti, banii nu pica din cer si nici nu ne dorim sa-i aruncam pe mizeria voastra.

2 comments on “Noi scumpiri la CFR CalatoriAdd yours →

  1. Calitatea? Dar cand va creste macar viteza. Fac mai putin cu masina decat cu trenul si asta nu e normal. 5 ore pana la Constanta e prea mult pt mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>