Nedreptatea facuta Dianei Bulimar

„Larisa are o şansă mai mare decât mine. Mi-a promis că dacă va urca pe podium, mă va chema şi pe mine!” – Diana Bulimar

Cu tot respectul pentru antrenorii Belu si Bitang si pentru Larisa, o alegere mai proasta si mai nedreapta nu exista. Imi pare rau de accidentarea Larisei care a condus la o prezenta mult sub asteptari din partea ei, dar nimic in lumea asta nu va da dreptul sa-i luati sansa castigata pe drept, pe munca si pe ani de zile de chin Dianei.

Nu, lasati matematica la o parte. Larisa in forma acestor zile NU are nici mai multe, nici mai putine sanse decat Diana. Nu este in forma de podium, punct. Si atunci cu ce drept ii luati acestei fete bucuria unei finale olimpice? Nedrept, si mai nedrept este ca incercati sa aratati lumii ca Diana a ales asa si sustine aceasta decizie. Nu, Diana este un copil caruia probabil ii este teama sa nu isi riste cariera avand alta opinie decat cea a antrenorilor.

Iubesc gimnastica romaneasca NU pentru strategii de echipa si ambitii personale. O iubesc pentru frumusetea ei, pentru spectaculozitatea ei si gradul ridicat de prezenta artistica, pentru dedicarea fetelor si nu pentru o eventuala medalie de bronz in plus. O iubesc pentru ca aduce in prim plan mondial OAMENI si nu calcule matematice. Astazi domnule Belu, doamna Bitang, ati adus o pata neagra asupra acestei frumuseti. Meritul si meritocratia se demonstreaza. Larisa, desi o gimnasta de exceptie, astazi nu si-a meritat locul in finala. Si asta este tot ce ar fi trebuit sa primeze.

Felicitari Diana Bulimar pentru calificare si pentru modestie! Eu unul, un simplu roman, sunt mandru de tine.

0 comments on “Nedreptatea facuta Dianei BulimarAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>