Mi-am luat GeSemeu … Sa fiu ciumec si eu…

Se dau datele problemei:

Firma la care lucrez lanseaza un concurs de compunere de tipul “Spune de ce iti doresti telefonul X si il primesti cadou”.

Concursul este castigat de o oarecare persoana dintr-un oras mare din Transilvania.

Firma comanda telefonul respectiv si il trimite prin curier castigatoarei, folosind servicii de curierat ale unei firme cu care lucreaza de foarte multe vreme – TCE.

La cateva zile dupa expedierea coletului, colega responsabila de concurs primeste mail de la castigatoarea concursului. Mailul respectiv descria pe un ton extrem de placut si amiabil ca a primit intradevar un colet de la firma, colet ce continea o cutie pe care se aflau insemnele producatorului telefonului, dar cutia nu continea decat o pereche de casti.

Urmeaza stupoare in iarba…

Avand in vedere ca la ambalarea coletului respectiv am participat mai multi – unu cauta scotch-ul, altu markerul, altu ajuta la lipit cat mai bine cutia sa nu se desfaca la transport incepem sa ne uitam perplexi unii la altii.

Suntem absolut siguri cu totii ca respectivul colet a plecat din sediul firmei noastre si cutia continea atat telefon cat si incarcator. Concluzie, curierul sau castigatorul a facut o nefacuta.

Avand iarasi in vedere tonul mailului trimis de castigatoare, poza ei ce infatisa un aer inocent si faptul ca este din Cluj (nu stiu de ce conteaza, dar conteaza) decidem ca vinovatul este vreunul din angajatii firmei de curierat.

Sunam la respectiva firma si ni se raspunde sec: dati mail, aici se suna doar pentru comenzi.

S-a dat mail. Cand mai aflu ceva va spun…

Stau acum si ma gandesc la urmatoarele aspecte ale problemei:

1: Trebuie sa fii extrem de disperat sa periclitezi un contract vechi cu o firma mare pentru un amarat de telefon mobil

2:Trebuie sa fii tampit ca sa periclitezi acel contract si jobul tau eventualele viitoare joburi pentru un telefon de vreo 500 ron.

3: Trebuie sa ai o mare durere undeva la 10 metri in spate, tu ca furnizor de servicii, ca sa nu sari de fund in sus cand ditamai clientul ti se plange de o astfel de problema.

Dar asta e tara lu’ Papura Voda in care traim.

Hai Sictir ma!

4 comments on “Mi-am luat GeSemeu … Sa fiu ciumec si eu…Add yours →

 1. Pui mana pe tastatura si scrii:
  In atentia dlui/dnei Dir Gen. X-ulescu.
  Prin prezenta va informam despre decizia noastra de a rezilia unilateral contractul cu soc dvs din urmatoarele motive.
  La data de xx.xx.2011 a fost prelua coletul cu AWB nr…….. de catre agentul Hotzescu Ciorditoru.Coletul continea un premiu pt tanti Pagubitu Vasilica din Cluj. Pe parcurs a disparut tilifonu in valoare de XXX RON.
  Va uram sa dati faliment urgent.
  Pa la domni si pu la doamne.
  PA

  Trimiti asta prin fax sau si mai bine, faci un drum pana la ei si-l depui la registratura.
  Pariez pe valoarea telefonului ca iti recuperezi dauna.
  Dupa care iei legatura cu unul din ceilalti 1000 de curieri din tara si aia e.

 2. diz are dreptate. Pentru ce nu s-a reziliat contractul cu firma de curierat? Stati si bociti ca sunteti furati, tratati cu nepasare si in scarba, dar faceti nimic. A, ba da. Hai sictir! Si viata e mai frumoasa acum. Am citit trei articole si in toate va plangeti de altii. Pe unu il deranjau 2-3 angajati Bricolaj. Ce faci. Scrii un articol. Da bine si voteaza fraierii care exista pe Feisbuc. NU, te duci si vorbesti cu managerul/adjunct sau sef. Faci reclamatie scrisa. In alt articol sunt soferii de taxi de vina. Corect. Sunt numai tarani si tigani. N-ai ce sa le ceri. Vezi ce firma e, nu mai circuli cu ea. Punct. Ii faci reclama pe net. Scrii si o reclamatie., mergi si vorbesti cu un sef. Sau reziliezi contractul, cum ar fi fost normal in cazul de fata. Culmea e ca si functioneaza. Trebuie scapat de mentalitatea de “hai sictir ca merge asa”. Va urez si eu un hai sictir si o viata plina de “bucurii” in continuare.

 3. ronin, site-ul asta nu e pentru tine prietene. Fiecare isi ia o teapa intr-o zi. “Reclama pe net” este menita ca altii sa nu ia aceeasi teapa. Multumim de cele 4-5 pageview, daca doar atat ai inteles. O viata usoara iti dorim.

 4. Contractul a fost reziliat iar discutiile au fost purtate de cei care aveau aceasta raspundere. In locul tau as zice merci ca acum stii ca nu trebuie sa lucrezi cu firma respectiva. Dar … nu am ce sa iti cer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>