Inca o dovada ca suntem o natie de cretinoizi!

Toate popoarele au stramosi pe Adam si Eva numa noi pe Traian si Decebal. Neam de homosexuali!

Am citit si m-am ingrozit cum unu s-a ucis nevasta pentru ca facea amor cu alta femeie. Sa nu credeti insa ca m-am ingrozit de crima pe care a infaptuit-o. Ma rog, e o crima oribila fara doar si poate, dar la naiba, crime tot vedem de la revolutie.

M-am ingrozit de prostia omului ala. Este un fapt bine cunoscut ca pe barbati ii atrage sexul practicat de femei cu femei. Exista materiale pornografice garla pe tema asta, exista studii in acest sens, toti prietenii mei au fantezii de genu asta, si inca alti 10000000 de oameni pe care ii vad pe strada si se uita cu jind cand trec 2 fete tinandu-se de mana.

Si ce sa vezi? In loc sa ne bucuram si noi ca unu de pe la noi a ajuns sa-si vada visul cu ochii aflam ca s-a sinucis dupa ce a omorat-o? Cu tot respectul care il am pentru morti, da asta facea umbra pamantului degeaba! Locul lui era intre ele nu imprastiat pe 100 de metri de asfalt in capitala!

Hai sictir!

6 comments on “Inca o dovada ca suntem o natie de cretinoizi!Add yours →

  1. Orice natie isi are uscaturile ei.
    Suntem un popor nesimtit, needucat, prost crescut, tradator, ticalosi dar prosti nu suntem. Hmm, mi-ar fi placut si mie intre alea doua…

  2. Eu nu sunt – dacă voi vă “supraapreciaţi” e problema voastră – şi sunt trup şi suflet al acestei naţiuni care e una de oameni harnici, curajoşi, inimoşi, inventivi, talentaţi, deştepţi şi poate prea blajini şi prea iertători. Voi nu vedeţi, măi copii, că noi românii – nu iau în calcul excepţiile – de la Iisus citire, suntem mereu răstigniţi şi nu ne învăţăm minte! Vrem să ajungem toţi în cer; ca alea două. Acum, să ne fie cu iertare, nici eu nu aşi fugi din faţa a două, trei, chiar cinci cadâne încălzite – aşi trage cu dinţii să nu mă treacă la hai sictir! fraiere – dar cele două, din poveste, rezultă că erau lesbiene, iar lesbienele nu mai iubesc bărbaţii, aşa că: HAI SICTIR! încă odată. Eroare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>