Handbal, fotbal, tot o mizerie

Credeati ca doar fotbalul romanesc este o mocirla in care se zbat porci corupti si dinozauri? Ei bine va inselati.

La cel mai inalt nivel, cel al selectionatei nationale se intampla mizerii, mizerii grave.

Mai exact, actualul antrenor al selectionatei masculine – Aihan Omer – a fost eliminat 5 ani din competitiile internationale pentru ca a incercat sa mituiasca arbitrii partidei Romania – Muntenegru din preliminariile CM 2009. Deci, iata ca si in handbal se poate, iar treaba asta era sa se lase cu o penalizare si pentru Federatia Romana de Handbal. (sursa)

Si ca vorbim de federatie, va plangeti ca la FRF si LPF sunt de atata amar de vreme 2 personaje jenante cu porecle mafiote? Ei bine, la FRH de tot atata amar de vreme este Cristian Gatu, fost handbalist de renume, actual sef de federatie care permite astfel de mizerii. Toti imbatranesc, dar unii imbatranesc frumos si stiu cand e cazul sa se retraga. Astia nu.

Dar stati ca nu am terminat. Acelasi Gatu spune ca era oarecum constient de faptul ca un fost selectioner al nationalei de handbal, Lucian Rasnita, actual coordonator al unui centru olimpic, este acuzat de hartuire sexuala de 3 jucatoare. Deci, era constient. Mult sau putin, nu conteaza. N-a investigat. Investigatiile le-a facut presa, altfel era liniste totala. (sursa)

Asadar, mizerii, dinozauri, corupti si perversi si-n handbal. Si de ce ar fi altfel? Nu e tot un “sport” din minunata Romanie?

Hai sictir “antrenorilor”! Hai sictir Gatule! Hai sictir FRH! Hai sictir asa-zisul sport romanesc. Sunteti de toata jena.

0 comments on “Handbal, fotbal, tot o mizerieAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>