Foamea’n gat!

DA! Romanu’ este cu foamea in gat!

Nu conteaza ca are salariu mare, ca are ani de scoala in spate, ca lucreaza intr-un colectiv cu alte 60 si mai bine de persoane. Cand vine vorba de mancare inebuneste. Incep sa ii facs ochii precum la ursuletu’ panda. Il apuca tremuriciul si trebuie sa mananca tot.

Ca sa detaliez, va spun ca intr-o companie romaneasca, mai precis bucuresteana, unde lucreaza numai oameni cu scoala multa la activ, si pretentii pana la Dumnezeu, s-a ajuns sa se fure mancarea comandata de unu’ si altu’. Mai precis, se face comanda la firma de catering, iar in momentul livrarii, mare parte din personal se duce sa isi revendice dreptul. Nu toti au aceasta sansa, unii mai au si de lucru. Insa, in momentul in care se duc si ei cu burta lipita de spate si gandul la mancarea comandata, stupoare in iarba. Nu mai este nimic de mancare.

Practica este se pare comuna si impamantenita.

HAI SICTIR fomistilor!

3 comments on “Foamea’n gat!Add yours →

 1. Hei! Ce te mira?!

  Aici, Timisoara, la serviciu se ciordesc portofele, posete…etc, culmea, nu exista rtigani, ci intelectuali rasati…arieni… cu salarii bune.

  Ah, stiai…desigur!

  Acum, intr-o institutie respectabila de intelectuali, avem, in sfarsit, camere de supraveghere!

  La noi nu se fura mancarea, ca nu ne facem comanda la “caterinca” , nu de alta….avem la colt birtul, fast-food-ul. …

  Daca nu e la prima abatere, semnalati furtul, puneti camere, luati-va mancare cand va e livrata!

  Trebuie sa exsite o explicatie…. acesta e efectul (furatul) care e cauza? Or suferii de asa numitul ” sindrom al saraciei”? Nu ii mai satura Dumnezeu…Tara de salbatici si hoti!!!!!!

  Urasc Sistemul si Satatul de Drept din Romania! Urasc Meritocratia si Bulibaseala din Guvern, Urasc Pasivitatea Guvernului Romaniei Fata de problemele Sociale ale Romanilor, indiferent de nationalitate, etnie, religie, orientare sexual, etc///
  Urasc asa numita ” Protectie Sociala” si incalcarea dreptului la o sansa egala, urasc tot, urasc sistemul de acordare a lociuntelor sociale!!!!

  Multumim Romania pentru simplul fapt ca datorita tie unii isi incalca demintatea de a fi om, in timp ce altii, exemplu de mai sus, cu salarii mari, fura, fura mancare…. si ce mai cade…ar fi capabili sa o futa si pe mama lor ca sa le fie bine, valabil pentru nesatui….
  “Aia hoti, astia hoti, mama lor la toti” -!!

  Romania, o tara de tapangii, hoti si smecheri…nevertebrati!!

  “Hai, sictir, fomistilor!”

 2. mda…mhoamaa…ce komentariu…:))

  hai ka asta e buna:))

  no bne…sa va stea foamea in gat…..”flamanzilor”….

  :)))))loool:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>