Discursul periculos-murdar al liderilor PSD

Nu este o noutate limbajul murdar al oamenilor PSD. Bunul simt nu i-a caracterizat niciodata, iar apucaturile de temniceri securisti se resimt si azi, la a doua, a treia sau poate chiar a patra generatie. Ce este mai important de observat este incitarea si cuvintele folosite in discursurile recente ale proaspat realesului presedinte al PSD Constanta, Radu Mazare si presedintele PSD, Victor Ponta.

La reconfirmarea sa in functie, Mazare s-a prezentat imbracat intr-un costum militar cu vizibila linie socialist-comunista, inspirata de pe meleagurile sud-americane atat de dragi lui, vorbind despre o noua revolutie pe care chiar el o va porni din Constanta. Daca nu ar fi atat de evident dezinteresul lui pentru Romania, poate chiar l-as crede, insa pentru oamenii slabi de minte, astfel de discursuri sunt periculoase.

Mai grava este atitudinea copilului de mingi al lui Nastase, presedintele PSD Victor Ponta al carui discurs este marcat – chiar daca doar metaforic – de violenta si ‘omor’:

“Le spuneam anul trecut, în Guvern, şi lui Videanu şi lui Berceanu… Lui Videanu îi spuneam cu părere de rău, spuneam: ‘Adriean, îmi pare rău, nu o sa apuc sa te omor eu pentru că o să te omoare Băsescu înainte.’ Şi am avut dreptate. (…) Îmi place apelul la revoluţie (…). Mă bazez că, dupa ce o sa-l omorâm pe Basescu, o să vină toată lumea alături de noi şi de fapt toţi o să ne spună cum au luptat împotriva lui Băsescu. Dacă (n.a. Basescu) mi-ar spune bună ziua cred că probabil e noapte, dacă mi-ar spune că-mi vrea binele, sigur ma asteapta dupa usa un SPP-ist sa ma omoare
Victor Ponta, presedinte PSD

Democratia la care tanjim, chiar daca nu a ajuns in forma in care ne dorim, permite acestor specimene sa se manifeste in acest fel. Nu-l mai simpatizez pe Basescu de multa vreme. Boc si guvernul sunt niste fantome deja, cadavre politice. Insa un astfel de discurs NU ARE VOIE sa existe intr-o tara democrata in anul 2010. In tari precum China sau Cuba, de unde-si inspira modelul politic PSD-ul, astfel de discursuri erau penalizate grav ca atac impotriva statului si instigare la violenta. Ponta si Mazare ar fi facut ani grei de inchisoare sau si-ar fi pierdut din membre. In aceste conditii, in care tipa ca din gura de sarpe impotriva unui stat corupt (nu vad cu ce a fost mai presus statul in “proprietatea” lor), sunt in continuare sanatosi si prezenti 24/7 in presa. Unde-i tiranul mai baieti? Eu unul v-as fi rupt picioarele daca detineam puterea aia “mascata” pe care tot vehiculati ca o foloseste Basescu.

In ce priveste gandurile revolutionare, flexati-va mintea putin. Ati furat o revolutie in ’89 si ati transformat-o in lovitura de stat. Nu veti mai avea vreodata ocazia asta. Hai sictir!

0 comments on “Discursul periculos-murdar al liderilor PSDAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>