Dezastrul de la Maternitatea Giulesti

Nu stiu de cate dovezi mai avem nevoie. Sorin Oprescu “asteapta probe”. Eu astept sa i se incheie mandatul marcat de un carnat de cartea recordurilor, caci celalalt record cu bradul , n-a rezistat.

De cate dovezi mai avem nevoie sa incepem sa platim mai bine doctorii si asistentii/asistentele cu dragoste de oameni si sa-i scuturam din posturi pe nemernicii care atarna cu mana intinsa la bolnavi. E un sistem corupt, mizer si sarac. Un sistem in care un brandardier te lasa sa mori daca nu ai 10RON in buzunar, iar la 10RON oricum stramba din nas.

E un sistem un care o asistenta, stricata la stomac probabil, lasa fara supraveghere 1 ora o camera de o importanta majora la Maternitatea Giulesti. Un sistem ce trebuie decimat de sus pana jos fara mila si fara considerente nepotiste.

Am respect pentru doctori si pentru curajul si rabdarea pe care o au de a se inhama la o asemenea viata, insa nu toti doctorii sunt oameni. A lucra in Sanatate nu este o meserie, e mai mult decat atat, iar gunoaiele din sistem care atarna atat la banul public cat si la spagile bolnavilor, precum doamnele de o certa varsta cu dorsalul latit pe scaunele Administratiilor Financiare sau al altor servicii de stat, NU AU CE CAUTA in sistem.

Hai sictir nenorocitilor. Sa vad ce puteti spune acum cand ati taiat din fasa cel mai frumos vis al atator tineri!

Pe cei ce nu se simt cu musca pe caciula, ii rog sa nu se simta lejati de acest post.

Si totodata, vreau sa-mi exprim fericirea si multumirea ca exista servicii ca SMURD conduse de manageri exceptionali si cu oameni, nu angajati, plini de pasiune si dragoste de oameni! Jos palaria!

2 comments on “Dezastrul de la Maternitatea GiulestiAdd yours →

  1. Din punctul meu de vedere cred ca sistemul trebuie revigorat de principiu de la cap…nu de la coada…(deoarece e deja imputit) de ce nu se fac astfel de controale inainte de intamplarea unor tragedii precum ,,Giulesti” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>