Cu cine faci banking? Nu cu RBS, daca tii la nervii tai

Daca vreodata te-a batut gandul sa “faci banking” cu RBS, fosta ABN-AMRO, da-ti doua palme si mergi la oricine altcineva. RBS este CEA MAI PROASTA alegere pe care o poti face. De ce?

De ce ti-ai dori sa intri in contact cu o banca ce actualmente are DOAR 4 SEDII intr-o capitala de tara a Uniunii Europene, ba chiar mai mult, anunta ca tocmai isi inchide unul dintre aceste sedii (Bd. Decebal 28), iar unul dintre cele ramase este la mama dracului in Piata Presei Libere (WTC).

De ce ti-ai dori sa faci banking cu RBS cand te iau de prost prin exprimarea cu care cred ca te prostesc cand spun:

Dorim să vă informăm că în urma unei decizii de optimizare a reţelei de sucursale a băncii, sediul RBS din Bucureşti, Bd. Decebal, nr. 28, este în proces de închidere.

Optimizare pe dracu! Imi pare rau, cu ce ma ajuta “optimizarea” voastra? Hai mai bine sa admitem ca sunteti intr-o situatie de tot cacatul, probabil pe buza prapastiei si nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa. Drum bun tati! Nu va obliga nimeni sa ramaneti in piata. Oricum nu ati fost niciodata in stare sa asigurati nici un numar decent de sedii, nici de bancomate clientilor vostri, iar asta reprezinta o lipsa de decenta in relatia cu oamenii care va tin cacatul de camatarie in viata.

De ce ti-ai dori sa faci banking cu RBS, o banca al carui program de functionare este similar cu cel al gravidelor. Deschid dupa ce majoritatea oamenilor pleaca la serviciu, inchid inainte ca majoritatea oamenilor sa iasa de la serviciu (16:30). Pentru asta, eu, client trebuie sa-mi pun obrazul la bataie, sa ma milogesc sau nu de un sef care nu accepta sa-mi bag picioarele in programul de lucru al firmei pentru a ajunge la “banca regala” a Scotiei.

Da, ce-i drept avand un numar de sedii limitat, au incheiat parteneriate cu Posta si CEC-ul pentru platile cash. La cel cu Posta au renuntat luna trecuta. Probabil nu aveau bani sa intretina acest parteneriat… vant de faliment, zic eu. Cat mai dureaza si cel cu CEC-ul? In plus, aceste “parteneriate” ma forteaza sa-mi efectuez platile la terti, exact acei terti cu cozi INTERMINABILE si casiere plictisite si obosite de 60 de ani la care trebuie sa iti strigi datele si sumele ca sa inteleaga. De asemenea, cacatul de “card de service” ce asigura plati mai rapide, nu poate fi folosit la terti. Deci, telefoane in central, afla conturi, afla sume, stai sa completezi X-spe formulare de fiecare data.

Ei bine dragii mei, de acum RBS are 3 sedii in Bucuresti, iar urarea mea este sa ajunga la 0 in tara. De cand ati preluat ABN-AMRO nu ati facut decat sa va bateti joc de clienti. Fuck off si la insolventa cu voi.

Daca te mananca in cur sa colaborezi cu RBS, sa nu zici ca nu ai fost avertizat. Exista ING cu o retea excelenta de sedii, inclusiv self-banking si o interfata de internet banking foarte buna si intuitiva. De asemenea, Raiffesen au un numar decent de sedii in capitala, interfata online tocmai a fost redezvoltata de la 0 si arata si functioneaza impecabil si beneficiaza si de aplicatii de smartphone, iOS sau Android.

La intrebarea “Cu cine faci banking?“, “RBS” nu trebuie sa fie niciodata un raspuns. Hai sictir RBS Romania!

1 comment on “Cu cine faci banking? Nu cu RBS, daca tii la nervii taiAdd yours →

  1. Royal Pain In The Ass of Scotland. Cautam o modalitate sa-mi inchid contul la ei si am dat de articolul acesta. Nota 10! Sper sa-l citeasca mai multe lume inainte sa incheie orice fel de parteneriat cu prapaditii astia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>