Arhiducele Dracula

Am aflat astazi din Cotidianul de decizia Arhiducelui Dominic de Hambsburg de a renunta la asocierea imaginii Castelului Bran cu celebrul mit Dracula, decizie sustinuta si incurajata de catre blonda de la stangu-n-drept turistic, Elena Udrea.

Razboi in familia regala? Arhiducele nu-l mai vrea pe conte? Nu mai doreste sa-si asocieze imaginea cu sorbitorii de cocktail-uri AB pozitiv? Genial.

Uite cum senzatia mea ca oamenii acestia din familia regala, in afara declaratiilor din zilele de sarbatoare nu prea mai au nimic in comun cu Romania, s-a dovedit gresita. Cat de ignorant am putut sa fiu.

Sunt mai romani decat multi dintre noi. De ce? Pai nu v-ati obisnuit cu faptul ca cei mai cei romani permit internationalilor sa exploateze si sa se imbogateasca din putinele oportunitati de care mai dispune turismul romanesc, in timp ce noi salivam ca prostii la rezultate?

Ei bine, Contele Dracula de Bran moare incet, in timp ce fratele sau, Contele Dracula de Hollywood continua sa prospere.

Si iar ma umplu de sictir cand vad ca suntem aceeasi natie de catele raioase cu coada pe sus…

0 comments on “Arhiducele DraculaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>