2 lei de la Patriciu

N-am sa ascund niciodata ca Dinu Patriciu este un personaj pe care nu-l suport. Cand am aflat ca seria de magazine MIC.RO aparute ca ciupercile dupa ploaie e a lui, am adaugat o bila neagra. Pentru mine, aceste magazine reprezinta oglinda molozului romanesc, o economie de buticareala ce se strange in mana catorva oameni.

Astazi am ocazia sa mai adaug o bila neagra pentru imbecilitatea noii campanii de marketing a “lantului de magazine” MIC.RO: 108.000 de romani vor primi un cupon de cumparaturi de 2 Lei cu care vor putea face cumparaturi la MIC.RO. Campania e ocazionata de deschiderea unui nou magazin in Sos. Pantelimon.

2 Lei. Totalul banilor pusi in joc de catre patron? 50.000 EUR. Cupoanele vor fi impartite din usa in usa de persoane implicate in campanie, iar in schimbul celor 2 lei va trebui sa completati un formular cu date personale.

Ce nu inteleg geniile din spatele cacatului asta de campanie este ca acest cupon de 2 lei nu e un “incentive”. Este o flegma aruncata cu dispret “oamenilor simpli, de pe strada”, prin ale caror vene nu curge benzina premium. Cand vad un cersetor pe strada de care mi-e mila, tot ii ofer mai mult de 2 lei. Credeti oare ca 2 lei vor cumpara “dragostea” a 108.000 de romani? Nu v-a dus capul sa incercati macar 25.000 de cupoane a 8 lei, macar 8 paini acolo sa-si cumpere sarmana aia de batranica vaduva cu pensia mai mica decat intretinerea? 2 lei ma nesimtitilor?

Hai sictir ma, mult sictir, adanc indesat! Prea ne considerati ultima speta de cersetori, in ciuda faptului ca atat de tare ne doriti VOI banii NOSTRI! Nu noi ne dorim cacatul vostru de 2 lei. Va intorc scuipatul virtual!

2 comments on “2 lei de la PatriciuAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>