1+1+cantitate neglijabila=0. Reloaded.

Geoana plange in pumni.
Antonescu a reusit sa dea PNL-ului un croseu mai puternic decat cel al proastelor guvernari Tariceanu.
Hrebenciuc iese pe sticla si anunta apatic si neconvingator niste rezultate pozitive, dar trece la planul B: Basescu a furat alegerile.
Sfantul Gheorghe pe care miza Becali s-a dovedit a fi sfantul asteapta.
Tribunul pierde compensatia la medicamente.
“Realitatea antenelor” este grav zdruncinata.
Ciutaci, Stani, Nistoresti si karatisti scuipa venin (bucurosi in sinea lor ca mai au o paine de mancat 5 ani).
Mogulii pierd la “ruleta ruseasca”.
Neamtul din Sibiu se retrage daca ar fi invitat sa participe intr-o constructie PNL – PD-L. Corect. El urma socialismul, nu eventualele toane capitaliste liberale.

Suma majoritatii este tot zero. Spume rosii la gura.

Vizionare placuta:

PS: Au fost momente cand m-am grabit sa-i judec pe cei din diaspora pentru “dezertare”. Ma vad in pozitia in care trebuie sa-mi cer scuze si sa le multumesc ca mi-au salvat sperantele, de acolo de unde sunt ei. Multumesc diaspora!

4 comments on “1+1+cantitate neglijabila=0. Reloaded.Add yours →

 1. Intr-adevar multumim Diasporei ca desi nu mai traiesc in tara unde s-au nascut, hotarasc ca aceasta tara va mai fi condusa inca 5 ani de Basescu, Udrea, Ritzi & co.

  Multumim tuturor capsunarilor din Spania, tuturor muncitorilor in contructii din Italia si celorlalti care au reusit sa faca diferenta intr-o tara de care nu mai apartin de mai mult sau mai putin timp.

  Hai sictir cu nationalismul vostru!

 2. Totosh, oamenii aia nu sunt mai putin romani decat esti tu. Opinia lor nu este mai putin importanta decat opinia ta. Munca lor, mai grea sau mai usoara decat a ta, nu este mai cinstita sau mai necinstita.

  Este doar opinia unor oameni carora 15 ani de esecuri politice le-au indrumat pasii catre alte meleaguri. Sunt oameni care inca sunt romani, vorbesc romaneste si care an de an contribuie pe bunastarea alto *X romani din tara carora sistemul nu le da sanse. Apartin de tara asta la fel de mult ca si tine atata timp cat poarta cetatenia romana, iar dreptul lor la vot este GARANTAT de Constitutia Romaniei.

  Iar nationalismul asta care ti-a excitat nevroza este nationalismul a ~180.000 de romani dintre cei ~2.5 milioane care traiesc in Diaspora. Este nationalismul oamenilor care la fiecare sfarsit de an iti baga in tara cateva miliarde de Euro.

  Te grabesti sa-i judeci prea usor. Nu ei au decis, ci restul de aproximativ 5 milioane in comparatie cu care, votantii din diaspora sunt o mana de oameni.

  Trebuie pusi la zid pentru ca voturile lor au intrat in tara mai tarziu si au fost contorizate mai tarziu? Sau ca au votat intr-o proportie mai mare cu Basescu? Judeca atunci si Ardealul. Sau judeca orice localitate unde s-a votat preponderent cu Basescu.

  Udrea? Ritzi? Mici copii. Astia “se joaca cu puta in tarana” pe langa greii din spatele PSD.

  Te uiti prea usor la ultimii 5 ani, si nu faci o comparatie cu cei 15 ani de dinainte care ne-au ingropat la propriu. Pai nu crezi ca mi-ar tremura mana sa votez papusa asta slaba a infractorilor si securistilor cu state vechi, care au confiscat nu doar viata politica a Romaniei, ci si viata sociala si economica? Pai nu-mi ajug terabitii sa-ti fac o lista cu toate privatizarile si furturile din institutiile de stat si averea statului dupa Revolutie la care a contribuit cohorta PSD-ista.

  Crezi ca imi permit sa pun stampila pe omul celui care a furat revolutia romanilor in timp ce tata era alergat de TAB-uri pe bulevardele capitalei? Pe omul celui care multumea minerilor ca au venit sa omoare studentii drogati din Piata Universitatii? Daca tu crezi ca naravurile se schimba in 5 ani, esti naiva si credula.

  Stai linistita. N-au decis cei din diaspora. Au decis tinerii, ca si in 2004. De partea cealalta si-au dat votul alte 5 milioane de romani cu varste intre 50 si 80 de ani. Nu ca te face sa te simti dintr-o data mai batrana?

  Te pup, asa ca te cunosc. :)

 3. Nu am spus ca trebuie pusi la zid, nu am spus ca nu este dreptul lor GARANTAT de Constitutie …din pacate constitutia le ofera acest drept desi nu se mai confrunta zi de zi cu viata de aici. Nu mai stiu ce inseamna sa stai la cozi la diverse administratii, nu mai stiu ce inseamna sa nu li se faca dreptate etc., viata lor e acum in alta parte si acolo au ales sa o aiba. Mi se pare normal sa isi ajute rudele din tara trimitandu-le bani daca au posibilitatea, dar nu mi se pare corect sa poata decida asupra unei lumi din care nu mai fac parte.

  Intr-adevar poate sunt naiva …dar daca tot tii atat de mult la Revolutie si inseamna intr-adevar ceva pentru tine de ce mai vrei un dictator?

  Iti urez “succesuri”! cum ar spune fiica cea mica care te reprezinta la Bruxelles si sa ajungi sa ai o casa de un milion de euro ca fiica cea mare ;)!

 4. “daca tot tii atat de mult la Revolutie si inseamna intr-adevar ceva pentru tine de ce mai vrei un dictator?”

  1. Comparatia cu perioada pre-decembrista este mult prea fortata. Eu imi amintesc cu greu lucrurile rele de atunci, simtite pe propria piele. Dar, erau pe propria piele, nu pe povesti de la parinti, bunici, prieteni.

  2. Si daca ar fi dictator, poate ca prefer unul si pe fata decat 5-6 si din umbra.

  Cat despre lumea din care fac parte cei de care spui, atata timp cat au rude aici, atata timp cat contribuie (te rog sa te documentezi sa vezi cat de mare este contributia lor comparativ cu investitiile straine anuale) la economia tarii, au tot dreptul sa ia o decizie. Nu suntem noi mai cu 3 oua decat restul tarilor unde este permis oricarui posesor de cetatenie sa voteze, oriunde s-ar afla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>