Promotii de Anul Nou

E criza? E criza? NU. Emag are promotii in noaptea asta. Din ora in ora fratilor, incepand cu 00:00. “Super promotii”, LCD-uri, plas(h)mi, d-alea bune si multe. Iar romanul, amator de promotii si cheltuit bani s-a aruncat din primul minut. La 00:02 serverul Emag era in suferinte grave. Respira greu. Si… si… inaccesibil. Eroare 503.

Pleaca de la noi, asa de “La multi ani!”, 2 bucati promotionale “Hai sictir!”, pentru cine se plange ca n-are bani si e criza si are “tupeul” sa “darame” serverul baietilor de la Emag. E greu sa prevezi un trafic asa mare, vorba aia, cine n-are Nostradamus, sa-si cumpere!

In rest, celor ce ne citesc si sunt alaturi de nebuniile noastre, “La multi ani!”, va multumim si speram sa aveti parte de un an bun, frumos si cu mult mai putina nesimtire in jurul vostru decat in anii trecuti!

0 comments on “Promotii de Anul NouAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>