Nuţi Supravieţuitoarea

Furtuna cumplita pe marea politicii. Vasul condus cu mana de fier de catre capitanul Basescu si secundul sau Boc se clatina amenintator cu doar 13% deasupra liniei de plutire. Pentru a evita scufundarea se cer sacrificii. Vladescu si Berceanu sunt aruncati peste bord. Videanu, cu lacrimi in ochi ii cere capitanului sa-i permita sacrificiul suprem. Declara tuturor ca decizia ii apartine asa ca hop, si el peste bord.

Vasul pare a-si mai reveni, dar pericolul nu a trecut. Nu a fost eliminat tot balastul. Venita parca din serialul Lost, Nuţi Udrea reuseste sa mai supravietuiasca inca unei runde de sacrificiu alaturi de secundul anti-popular Boc.

Capitanul inca mai are sperante… si planuri. Degeaba. Capitane, nu-ti mai bate capul. Portul e departe, furtuna-i tot mai aspra. Ar fi trebuit sa scapi de mult de balast. Blonda te scufunda rau in sondaje. Sper ca ti-ai luat costumul de scafandru cu tine.

Hai sictir cu remaniere cu tot! Oricum v-ati dus pe… apa sambetei.

0 comments on “Nuţi SupravieţuitoareaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>