Modeling de-amorul artei

Urmatorul articol este scris de o cititoare fidela a blog-ului nostru, Elena. Ne bucura ca nu suntem singurii “nemultumiti” care taxeza greselile flagrante ale societatii noastre. Bine ai venit printre noi, Elena!

Se dau urmatoarele situatii.

Prima! O domnisoara bolnava de nevoi prea mari de shopping ce isi doreste 5000 de dolari sa-si cumpere pantofi.

A doua! Un artist, pictor de felul sau. Vrea sa faca cea mai mare pictura din lume si are nevoie de 50.000 de dolari, toata suma pentru materiale. Apoi vrea sa taie pictura in bucati egale, sa le scoata la licitatie, iar banii obtinuti sa fie utilizati pentru a-i ajuta pe artistii care se zabat sa isi faca un nume.

Si la prea minunata emisiune Bank of Hollywood, maretul juriu decide! Fatuca poate sa se duca acasa cu banii ceruti sa-i sparga intr-o zi pe pantofi! Pentru ca asa e normal, orice colectionar de ceasuri, genti, pantofi si alte briz-brizuri intelege! Domnu’ artist e inalt si arata bine, deci i se sugereaza sa devina model, sa-si fataie dosul prin diverse capitale ale modei, impreuna cu alte pisicute dragute! Ca ce naiba, las-o dracu’ de pasiune pentru arta, ti s-a oferit un job, deci plateste-ti singur visul! Si daca tot vrei sa faci bani rapid, cum e mare competitie in lumea modei si sunt multi baieti frumosi, mai bine prostitueaza-te, baietica, pentru ca arta cere sacrificii!

Lasa creatia si vino repede in lumea asta plina de valori durabile a modei, ca iti mai faci tu pictura la Sfantu’Asteapta.

Si partea cea mai tare, nu mai imbraca totul in ambalajul initiativelor caritabile! Ca de, e strategie de marketing, deci falsa, deci zicem pas! E mai bine sa zici ce te-a inspirat marea jurnalista din Sex and the City si vrei sa devii regina pantofilor!

Hai sictir, mai bancherilor! V-o spun din toata inima, voua si valorilor voastre!

1 comment on “Modeling de-amorul arteiAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>