Hai sa dam cu bomba la Enel

Aseara (23 august 2010) gasesc lipit la avizier, un anunt cu insemnele Enel. Anuntul respectiv imi spunea ca in perioada 24-26 august 2010, intre intervalul orar 9-20 se vor schimba contoarele electrice. Raman usor tablou (impresionist, nu de sigurante).

Mesajul, in esenta lui, imi spunea ca trebuie sa stau in casa 3 zile, cu posteriorul pe camasa, asteptand pe niste unii care poate vin sau poate nu vin.

Imi iau inima in dinti si sun, pe la ora 20.00. Se pare ca am nimerit pe cineva, un suport tehnic, reclamatii, ceva. Intr-un sictir total, dupa ce imi asculta problema, imi spune ca nu stie cand vine echipa si ar trebui sa stau acasa. Incerc sa ii explic faptul ca lucrez. Nu pare sa o intereseze.

Astazi (24 august 2010) se repeta episodul, insa de data asta mi se sugereaza sa imi iau liber de la birou ca altfel e posibil sa platesc penalitati.

Deci, dupa ce ca ei pun anunt cu doar cateva ore inainte, eu trebuie sa imi cheltui zilele de concediu sau platesc amenzi?

Sictir ma!

0 comments on “Hai sa dam cu bomba la EnelAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>