Fix It Pro – Informercial penibil la un produs prost

Pe noi astia mai tinerei ne prind destul de des orele tarzii ale noptii, ori cu munca, ori cu cine stie ce minunatie de joc nou aparut. Si asa, cu televizorul mergand in surdina pentru atmosfera ajungi sa prinzi un infomercial de prost gust precum cel de la produsul minune Fix It Pro

Care-i treaba cu Fix It? Este un creion cu pasta corectoare ce se presupune ca printr-o simpla aplicare peste zgarieturile unei masini le-ar acoperi cat ai clipi. Despre calitatile lui nu am sa ma pronunt. Nu a venit inca varsta senilitatii sa ma prosteasca vreun program de teleshopping. Totusi, s-au pronuntat altii iar opiniile lor sunt clare din cele 2 citate urmatoare:

The liquid in the pen dried almost instantly, even in the mild April Wisconsin sunshine. In fact, it dried so fast, the pen’s tip became as hard as a cement block. We couldn’t use the pen anymore because the applicator was hardened in a matter of minutes. We barely got to apply the liquid to more than a single tiny scratch.

The commercials don’t say you’ll only have 35 seconds to apply the liquid or it’ll be over. $10 wasted. We give the Fix It! Pro pen zero stars.

Puteti citi intregul review Fix It Pro aici.

Asadar, ne-am lamurit, produsul este SLAB, si ca majoritatea produselor de teleshopping, o minciuna sfruntata. Si ca totul sa fie un rahat mare si cu mot, cei care produc / editeaza / traduc aceste infomercial-uri sunt si tari de urechi.

Ati ascultat vreodata cum vorbesc cei care s-ar presupune ca depun marturie (testimonial) pentru produsul respectiv? Cata falsitate? Cat prost gust? Cat de greu si silabisit se exprima? Ma fratilor, sunteti de-a dreptul penibili. Dar la fel de penibili sunt si cei care pun botul la mizeriile astea cand teatrul pe care-l jucati este atat de prost si de ieftin. Lasati-va de meserie. Hai sictir!

PS: Partea cu teatrul este valabila pentru toate programele de teleshopping, nu doar pentru Fix It Pro. Yup, toti astia care traduceti si dublati programele astea sunteti penibil de praf. Go home.

2 comments on “Fix It Pro – Informercial penibil la un produs prostAdd yours →

  1. Am cumparat si eu asemenea produse de pe internet si am constatat ca nu rezolva problema pentru care a fost cumparat.Este vorba de Color Smart,de aceia nuam incredere nici in acest produs,daca ar da unul de proba gratis si asi vedea ca da rezultate pe urma as cumpara!

  2. Eu iti spun sincer ca am cumparat si sunt foarte foarte multumit. Am avut foarte multe zgarieturi. si la bara si pe capota. si cand era soare am aplicat, mai exact am frecat cu creionul asta corector pe zgarietura. miscari circulare si au iesit STAS ! GARANTEZ ! Sincer merita banii. e super ieftin. decat sa vopsesti masina sau sa o strici cu alte prostii crioane etc. mai degraba iei un fix it pro si rezolvi problema. eu am cumparat de la iasi de pe [link scos – “Comentariul suna a reclama”] era un anunt. si m-am intalnit cu baiatu si mi-a aratat… sincer nici eu nu am crezut la inceput. dar e calumea ! o zi excelenta tututror !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>