Esti sigur ca ai incredere?

Primesc astazi pe mail un articol cu un titlu extrem de interesant “În semn de protest, poliţiştii nu mai dirijează circulaţia şi nu mai dau amenzi”.

Prima reactia a fost sa ma uit perplex. Apoi m-a apucat un ras isteric.

Politia este suparata ca i se taie leafa. Deci nu mai actioneaza, deci nu mai beneficiem de siguranta si incredere in trafic. Ironia este mult prea mare si mult prea dura. Pe langa faptul ca nu exista pic de competenta in privinta dirijarii ciculatiei exista si un tupeu enorm.

De multe ori am trecut prin intersectii dirijate de politisti ca sa am surpriza ca merge totul precum un melc ranit. Nimeni nu stia ce are de facut, cu atat mai putin politistul. Pardon, agentul de circulatie.

Trecem acum la capitolul amenzi: pe langa faptul ca sunt incompetenti, respectivii indivizi platiti din buzunarul public mai sunt si influentabili. Pai cum sa existe disciplina pe strazile patriei cand orice sofer stie ca poate scapa cu 50-100 ron de sanctiunile neregulilor pe care le infaptuieste in trafic?

Adevarul este ca poti sa ai maxima incredere in siguranta cu care un agent de circulatie iti cere spaga fara ca macar sa clipeasca un pic.

Hai sictir!

3 comments on “Esti sigur ca ai incredere?Add yours →

  1. Ti s-a cerut tie spaga? sau vorbesti din auzite. Un prieten , al unui prieten care a patit si mi-a zis si mie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>