Cele mai puternice din Univers.

Acesta este titlul newsletter-ului imi astazi de la emag. Frumooooooooooooos, zic eu, ce sa fie acelea?

Dau click, vad sigla ALIENWARE, imi tresare placut ficatul. Ajung in pagina asta, si imi cade brusc cerul in cap.

Cele cateva momente de exaltare apropos de aparitia in Romania a computerelor ALIENWARE se prabusesc intr-un abis negru al unei realitati si mai negre: Emag profita miseleste de faptul ca e singurul de pe piata care are aceste produse.

De ce spun asta? Pentru ca preturile sunt fantasmagorice. Mai precis undeva intre 2350 si 3300 eur pentru 2 modele de laptop M17X.  Pentru niste produse cu preturi de catalog intre 1800 si 2500 USD adaosul mi se pare NESIMTIT de mare.

Acum ceva vreme m-am interesat de posibilitatea cumpararii online a unui laptop ALIENWARE de vreo 1500 USD, iar taxele erau ceva de genu 350 USD, pentru ca traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul.

Dar de la 350 USD in plus pana la 1000 EUR peste e cale lunga. Mai ales ales daca luam in considerare faptul ca Emag, aka ASESOFT, are probabil statu’ de distribuitor, deci le ia mai ieftin.

HAI SICTIR!

0 comments on “Cele mai puternice din Univers.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>