200 de milioane pentru un post de profesor

Recent au avut loc “repartizarile” tinerilor candidati la posturile de profesori si asa cum era de asteptat (ca si in Medicina) daca vrei un post, trebuie sa cotizezi, la X, la Y, la comisie, la dom’ Decan.

Iar dom’ Decan, care e in educatie ca pe parcela lu’ ma-sa, vine si-ti spune direct, fara jena: “Vrei, te costa 200 de milioane. Ne-negociabil.”

Pai bine ma jigodia dracu’, ofilitura comunista pentru care realitatea educatiei nu are nicio insemnatate, eu inteleg ca vrei sa-ti protejezi postul cald pe care-ti tii curul ala putred de 70 de ani, inteleg si ca esti o javra corupta, dar cu tinerii astia de care are educatia noastra atat de multa nevoie pentru a se moderniza ce ai?

N-ai nimic. Nici de rau, nici de bine. Esti doar o simpla jigodie. Hai sictir si putrezeala placuta!

PS: Tanti de la minister, pe la astia nu mai dati o geana? Vreti reforma? Vreti mai putina coruptie? Incepeti cu fosilele astea imbuibate si ratacite de necesitatile reale ale educatiei romanesti muribunde.

0 comments on “200 de milioane pentru un post de profesorAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>